Update Două troleibuze noi s-au ciocnit în centrul Clujului! Trafic afectat în anumite zone

Două troleibuze noi s-au ciocnit în centrul Clujului! Trafic afectat în anumite zone
| Foto: Facebook/ Info Press Photography

Joi dimineață, în jurul orei 7.00, două troleibuze noi s-au ciocnit în fața USAMV din Cluj, pe Calea Mănăștur, aproape de mall-ul Platinia.

Impactul a fost destul de puternic, cauzând avarii semnificative la ambele vehicule, inclusiv spargerea parbrizelor și deformarea uneia dintre mașini în partea din față.

Două troielibuze noi s-au ciocnit în centrul Clujului!

Incidentul a generat perturbări majore în trafic, creând o coloană uriașă de mașini pe sensul de mers de la Mănăștur spre Centru.

UPDATE:

Clujenii care circulă cu CTP Cluj scriu pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca faptul că adesea i-au observat pe şoferi că butonează telefoanele mobile în timp ce conduc mijloacele de transport public. 

"Îi văd zilnic cum conduc mulți cu telefoanele în mână".
"Cam scump telefon a fost."
"Doar in ultimele 2 zile am văzut 2 prosti la volan pe troleibuz, unu a trecut prin sens de zici că nici nu era sens giratoriu acolo, și unu, pardon cu tramvaiul pe rosul când toate mașinile opriseră la trecere pietoni, a trecut ca și cum ar fi fost doar el pe strada pe roșu, noroc că pietonii au văzut și nu s-au angajat în traversare. (...) Din păcate nu realizează că au n Nr de călători în spate."

Se pare că primul autobuz ar fi fost oprit în stație, iar cel din spate a intrat în el din cauza carosabilului înghețat, deoarece în zonă ar fi o conductă spartă de câteva zile, a mai scris un clujean. 

UPDATE IPJ Cluj:
Cu privire la accidentul în care au fost implicate două mijloace de transport public CTP, IPJ Cluj a transmis că a fost vorba despre o coliziune față-spate şi că evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii nu au oferit până la ora 10:30 informaţii cu privire la cauza producerii accidentului de lângă Platinia. 

Comenteaza