Echipa NTT Data şi-a pus şorţul la ”O Masă Caldă”. Nimeni nu merită să meargă la culcare cu stomacul gol

Echipa NTT Data şi-a pus şorţul la ”O Masă Caldă”. Nimeni nu merită să meargă la culcare cu stomacul gol
| Foto: https://www.facebook.com/omasacalda

"Picătură cu picătură facem bine", transmit cei de la Asociația ”O Masă Caldă”. În bucătăria din Cluj-Napoca şi-au suflecat mânecile şi şi-au pus şorţul recent voluntarii de la NTT Data. 

Asociația ”O Masă Caldă” a fost înființată în anul 2015 la Cluj-Napoca și oferă zilnic porții de mâncare pentru sute  de beneficiari: persoane nevoiașe, copii, și refugiați. La pregătirea și împărțirea mâncării participă voluntari. În bucătăria din Cluj-Napoca au participat recent şi o  echipă de voluntari de la NTT Data. 

"Astazi vă prezentăm echipa #3 de la NTT Data şi cele 37 de mese calde pregătite pentru copiii de la Ecce Homo. Au mai urmat 110 porţii pentru centrele de rezidenţă pentru adulţi şi 100 de mese calde pentru cei care ne aşteaptă la ora 15.00 în Piaţa Cipariu. Multumim, prieteni faini, pentru ajutor!", a transmis asociaţia pe pagina de Facebook

"20 de lei, atât ne costă să hrănim un om, o săptămână, gătind cu voluntari la bucatariacomunitara din Cluj! Si ca să ușurăm procesul de donații, am implementat plata recurentă, cu cardul, direct de pe site! Orice ajutor, cât de mic, pentru noi contează! Nimeni nu merită să meargă la culcare cu stomacul gol", este deviza celor de la  ”O Masă Caldă”.

Mâncarea este gătită în bucătării amenajate din fonduri proprii sau închiriate în comunitate, iar voluntarii sunt mereu bine-veniţi. 

Comenteaza