Un hotel clujean, câştigătorul locului II la ”Romanian TopHotel Awards 2015”

Un hotel clujean, câştigătorul locului II la ”Romanian TopHotel Awards 2015”
Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca a câștigat premiul II la Gala "Romanian TopHotel Awards", organizată sub egida celui mai mare eveniment de ospitalitate din România, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference (6 - 7 mai), la categoria Hotelul Anului - 5 stele neafiliat unui lanț hotelier internațional.

Romanian TopHotel Awards își propune în fiecare an să premieze cele mai eficiente și inovatoare proiecte care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Premiile reprezintă, în același timp, și o certitudine că există oportunitatea de a se depăși momentul de dificultate, de identificare a posibilităților de investiții și de exemple practice și funcționale de colaborare între principalele structuri de decizie în acest domeniu.

Câștigătorii au fost desemnați în urma unui proces de jurizare, astfel: 30% din rezultatul final a contat votul publicului larg, exprimat online în perioada 6 - 26 aprilie, iar 70% a contat votul unui juriu de specialitate, exprimat între 20 şi 26 aprilie.

Juriul a fost format din 20 de profesioniști care activează în industria ospitalității în diverse domenii: agenții de turism, hoteluri, case de avocatură sau linii aeriene.

"Hotelul CITY Plaza a fost premiat în cadrul Galei Romanian TopHotel Awards 2015, în urma unui proces riguros de jurizare, fapt care ne onorează. Acest premiu înseamnă într-adevăr o recunoaștere națională pentru noi, dar în același timp reprezintă și un angajament față de toți clienții noștri în ceea ce privește nivelul ridicat și diversitatea serviciilor oferite în cadrul hotelului nostru", a precizat Cosmin Sîndean, managerul hotelului CITY Plaza.

Hotelul CITY Plaza a fost singurul hotel de 5 stele din Cluj-Napoca premiat în cadrul Galei.

Despre hotel

Hotelul CITY Plaza şi-a întâmpinat primii oaspeţi în februarie 2005, după un proces de proiectare, construcţie şi amenajare care a durat mai bine de doi ani. Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral şi totuşi într-o zonă surprinzător de liniştită a oraşului. Hotelul CITY Plaza are o capacitate de 85 de camere şi apartamente, fiecare tipde cameră având un design distinct şi facilităţi specifice, menite să facă şederea oaspeţilor noştri cât mai plăcută.

De asemenea, Hotelul CITY Plaza dispune şi de un centru de conferinţe cu săli multifuncţionale, având o capacitatetotală de 440 locuri, un restaurant cu specific internaţional şi un centru SPA cu piscină panoramică. Ceea ce caracterizează serviciile Hotelului CITY Plaza este preocuparea permanentă pentru depăşirea aşteptărilor oaspeţilor, atenţia la detalii şi inovaţia, toate reunite sub sloganul „The Art of Taking Care".

În 2013, Hotelul CITY Plaza a obținut certificare a declădire verde BREEAM In-Use, cu calificativul "VeryGood". În 2014, Hotelul CITY Plaza a primit Certificatul de Excelență din partea TripAdvisor pentru recunoașterea nivelului serviciilor oferite.

Comenteaza