Ciceo, în război cu Consiliul Judeţean din Mureş: "au alocat bani ilegal pentru aeroport" VIDEO

Ciceo, în război cu Consiliul Judeţean din Mureş:
Autorităţile din Cluj continuă războiul cu aeroportul din Târgu Mureş. Directorul aeroportului din Cluj, David Ciceo, acuză Consiliul Judeţean din Mureş de alocări ilegale de fonduri.

"Media costului pentru fiecare pasager, la nivel european, e de 11 euro. La aeroportul din Târgu Mureş, costul e de 0.95 euro. Sunt practici incorecte, neacceptate de Comisia Europeană. CJ Mureș a alocat bani pentru achiziţia de echipament la Mureş. E absolut interzis pentru un Consiliu Județean să aloce bani pentru echipamente de handling", a spus Ciceo. Acesta adaugă că, urmare a alocărilor din Mureş, compania aeriană Wizz Air "face presiuni asupra noastră să scădem costurile".

Directorul aeroportului din Cluj adaugă că sindicaliştii aeroportului clujean au depus în 23 decembrie, la CJ Mureş, o adresă în care îşi manifestau îngrijorarea că îşi pierd locurile de muncă. "CJ Mureş a respins cererea, apoi sindicatul s-a adresat justiţiei", a mai spus Ciceo, adăugând că prejudiciul către aer portul din Cluj a fost calculat la două milioane de euro.

Comenteaza