Bani publici pentru noi rute de pe aeroportul din Cluj. Vezi unde poţi zbura de la sfârşitul anului

Bani publici pentru noi rute de pe aeroportul din Cluj. Vezi unde poţi zbura de la sfârşitul anului
Consiliul Judeţean din Cluj dă bani publici operatorilor aerieni, pentru deschiderea de noi rute, iar termenul pentru depunerea ofertelor a fost prelungit, anunţă azi instituţia. Vizate sunt în special zborurile spre Bruxelles şi Dusseldorf.

"Ca urmare a solicitării primite în acest sens din partea companiei aeriene Wizz Air, termenul iniţial prevăzut pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii de selecţie publică pentru acordarea de ajutor financiar de către Consiliul Judeţean Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, 24 septembrie 2012, se prelungeşte până la data de 1 octombrie 2012, la ora 9", anunţă azi CJ Cluj.


Instituţia şi aeroportul internaţional din Cluj au anunţat în august că lansează o procedură de achiziţie prin selecţie publică a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe aeroportul clujean. Rutele pentru care se va acorda ajutorul financiar sunt spre Bruxelles Sud Charleroi (Belgia) şi Weeze Nierderhein (Dusseldorf - Germania).

Consiliul Judeţean anunţă că în perioada imediat următoare se va organiza o nouă procedură de selecţie publică pentru alte patru noi destinaţii, este vorba de Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) şi Berlin Schönefeld (Germania).

Comenteaza