Al treilea mare retailer de îmbrăcăminte din lume deschide un magazin la Cluj peste două săptămâni. Carduri de reduceri pentru primii 100 de clienţi

Al treilea mare retailer de îmbrăcăminte din lume deschide un magazin la Cluj peste două săptămâni. Carduri de reduceri pentru primii 100 de clienţi
Magazinul H&M din Cluj-Napoca, amenajat în complexul comercial Iulius Mall, va fi deschis în 15 septembrie, au anunţat astăzi reprezentanţii retailerului de fashion.

Magazinul H&M din Cluj-Napoca va fi deschis simultan cu cel din Timişoara. În ziua deschiderii primii 100 de clienţi primesc carduri în valoare de 80 de lei, care pot fi folosite în orice magazin din România care aparţine reţelei. 

O dată cu inaugurarea, iubitorii de modă din Cluj se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie toamnă. Pentru femei, aceasta înseamnă o privire înapoi în anii ‘70: pantaloni largi, cămăşi cu cravată, pulovere pe gât, jachete, combinate cu denim de culoare închisă. Pentru bărbaţi, colecţia noului sezon oferă jachete scurte din lână, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume şi ghete masive.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 RON pentru puloverele pentru femei şi 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camaşile bărbăteşti şi 159 RON pentru jachete.

H & M Hennes & Mauritz AB (cunoscută ca H & M) este un lanţ de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a fost înfiinţată în 1947, în Västerås, Suedia. Grupul H&M are în prezent aproximativ 76.000 de angajaţi, care lucrează în circa 2.000 de magazine din 37 de ţări şi este al treilea mare retailer de îmbrăcăminte la nivel mondial, după grupul american Gap şi Inditex din Spania. Cea mai mare piaţă este Germania, urmată de Marea Britanie şi Suedia.

Comenteaza