Antreprenorii din HoReCa, industrie afectată grav de pandemie, sunt nerăbdători să se vaccineze

Antreprenorii din HoReCa, industrie afectată grav de pandemie, sunt nerăbdători să se vaccineze

Ei spun că vaccinul ar fi o gură de oxigen pentru afacerile lor, în condițiile în care industria HoReCa a scăzut cu peste 80% în 2020.

Dragoş Dumitrescu, antreprenor HoReCa, spune că le va impune şi angajaţilor să se vaccineze.

 „O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienţii, până la urmă punem în pericol şi viaţa altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă, cred eu, pentru că va avea curaj mai mare”, a declarat Dragoş Dumitrescu, antreprenor HoReCa.
 
Ana Maria este ospătar şi abia aşeaptă să se vaccineze. Spune că îi va încuraja pe toţi cei dragi din jurul ei să aibă încredere în ştiinţă. Iar la muncă, nu ia în calcul ideea de colegi nevaccinaţi. 
 
„Din păcate pentru colegii care nu vor dori să se vaccineze sau pentru viitorii angajaţi ai firmei, avem o veste destul de tristă. Nu vom accepta angajaţi nevaccinaţi la locul de muncă”, a spus Ana Maria Brăţaru, ospătar.
 
Din cauza pandemiei de COVID-19, cifra de afaceri a HoReCa a scăzut cu aproape 80%. Industria restaurantelor pierde 1 miliard de Euro din încasări, pe fondul crizei sanitare.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza