Aplicația WAM, lansată la Cluj, devine lider de piață în Philippine

Aplicația WAM, lansată la Cluj, devine lider de piață în Philippine

WAM, aplicația românească în care te joci și câștigi crypto, a obținut un succes revoluționar, depășindu-și concurenții și devenind a doua cea mai populară aplicație din Filipine în AppStore, după TikTok.

Aplicația WAM domină o piață, cea filipineză, cu peste 100 de milioane de utilizatori. Asta după ce, în august 2022, a reușit să depășească TikTok, Disney+ și Netflix și să devină cea mai descarcată aplicație de entertainment din România în App Store.

"La WAM, nu doar respectăm regulile succesului, ci le rescriem. Dominația noastră se extinde dincolo de piața din Filipine. Am avut un impact puternic în lumea jocurilor din România și Moldova și vrem să devenim lider pe piețele din Marea Britanie și Indonezia. Acesta este doar începutul călătoriei noastre ambițioase la WAM. Baza de utilizatori WAM crește rapid în fiecare zi și suntem hotărâți să obținem dominația globală în 2023", au transmis dezvoltatorii aplicației. 

Aplicația românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită în rândul publicului larg.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de WAM token.

Etichete
Comenteaza