Banca Transilvania (BT), premiată pentru impactul pozitiv în societate

Banca Transilvania (BT), premiată pentru impactul pozitiv în societate

Banca Transilvania a primit recunoașterea impactului pozitiv și sustenabil în comunitate în cadrul Galei Sustenabilității, prin premiul Ținte atinse în cadrul obiectivului de dezvoltare durabilă – Sustainable Cities and Communities.

Organizat de Intact Media Group în București, evenimentul a premiat persoane, companii și ONG-uri care fac România mai bună și aliniată la îndeplinirea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) asumate de ONU prin Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă.

Ce înseamnă Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă

  • Cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, asumate de țara noastră alături de cele peste 190 de state membre ONU în 2015, acoperă o gamă largă de tematici care mobilizează acțiunea globală privind 3 arii de dezvoltare durabilă principale: economie, societate și mediu.
  • Până în 2030, statele lumii s-au angajat să elimine sărăcia și foametea, să combată inegalitățile și injustiția și să adopte măsuri pentru protecția mediului înconjurător.

Recent, Banca Transilvania a obținut ESG Risk Rating foarte bun (17) și este încadrată în categoria Low Risk în urma analizei Sustainalytics în ceea ce privește inițiativele și performanțele ESG.

Mai multe detalii despre abordarea sustenabilă a Băncii Transilvania, pe pagina ESG de pe site-ul BT și în Raportul de sustenabilitate BT 2021.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza