Banca Transilvania este sponsor oficial al EURO U21 în România, turneu care va găzdui meciuri și în Cluj-Napoca

Banca Transilvania este sponsor oficial al EURO U21 în România, turneu care va găzdui meciuri și în Cluj-Napoca

Banca Transilvania este sponsor oficial al UEFA Under 21 Championship 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru iubitorii de fotbal din întreaga lume.

Acesta are loc în 21 iunie – 8 iulie 2023, în România și Georgia. Anunțul a fost făcut azi atât de Federația Română de Fotbal, cât și de BT.

Banca Transilvania susține tinerele talente din 2021, când - înainte de EURO U21 din Ungaria și Slovenia - a devenit partener al selecționatei Under 21 a României, reprezentativă pe care o susține și în prezent.

România va găzdui 15 meciuri ale turneului final: la București vor fi meciurile Grupei B (România, Spania, Ucraina, Croația, un meci din sferturile competiției și o semifinală), iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D (Franța, Italia, Norvegia, Elveția și un sfert de finală).

Este a treia participare consecutivă a României la acest turneu final, după 2021 și 2019.

Liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est, Banca Transilvania, este unul dintre sponsorii oficiali ai Campionatului European Under 21 din România, competiție care se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023.

Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D, în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Partidele vor avea loc pe stadioanele Steaua și Rapid-Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca. Programul meciurilor și alte detalii despre competiție găsiți pe https://www.frf.ro/under21/

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza