Banca Transilvania finanțează Holde Agri Invest

Banca Transilvania finanțează Holde Agri Invest

Holde Agri Invest, unul dintre cei mai importanți jucători locali în domeniul agriculturii din România, ia un credit sindicalizat de la Banca Transilvania și OTP Bank România, de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro. BT este aranjor al creditului sindicalizat și finanțator.

Împrumutul are ca destinație capitalul de lucru și achiziția de echipamente, utilaje agricole, ferme agricole etc.

„Banca Transilvania este cel mai mare finanţator al agriculturii româneşti şi susţine în mod tradiţional acest sector prin segmentul specializat de agribusiness. Suntem încântaţi să consolidăm, prin departamentul nostru de sindicalizări, colaborarea cu Holde Agri Invest, prin acordarea unui credit sindicalizat pentru acoperirea nevoilor complexe de finanţare ale acestuia - achiziţii de ferme şi creştere organică, capital de lucru şi investiţii - pentru a susţine în mod armonios implementarea strategiei de dezvoltare pe termen mediu. Structura de finanţare a fost atent personalizată pentru a ţine cont de particularităţile sectorului şi ale Holde, Banca Transilvania acţionând ca Aranjor, Agent de Facilitate şi de Garanţii“ - declară Cosmin Călin, Director Executiv Mari Clienți Corporativi, Banca Transilvania.

„Obținerea acestui credit sindicalizat reprezintă un pas semnificativ în continuarea dezvoltării Holde Agri Invest. Prin intermediul acestui împrumut, putem accelera investițiile în operațiunile existente, precum și în extinderea acestora, pentru a ne consolida poziția la nivelul sectorului agricol din România. Acest sprijin financiar ne va permite să creștem și să ne diversificăm portofoliul, asigurând în același timp lichiditatea necesară pentru activitatea curentă. Colaborarea cu sectorul bancar din România evidențiază importanța parteneriatelor solide și a încrederii reciproce în vederea susținerii agriculturii românești. Ne bucurăm să lucrăm împreună cu Banca Transilvania și OTP Bank în această etapă crucială a dezvoltării noastre și suntem încrezători că, împreună, vom contribui la creșterea și inovarea sectorului agricol din România” – afirmă Liviu Zăgan, CEO Holde Agri Invest.

Holde Agri Invest este o companie înființată de antreprenori români, în 2018.

Comenteaza