„Bancomat” direct la casa de la supermarket. Serviciul este disponibil și la Cluj. Câți bani pot scoate oamenii de pe card

„Bancomat” direct la casa de la supermarket. Serviciul este disponibil și la Cluj. Câți bani pot scoate oamenii de pe card
| Foto: HayDmitriy - Depositphotos.com

Un retailer din România oferă clienților posibilitatea de a retrage bani de pe cardul lor de credit/debit în momentul în care plătesc la casa de marcat din supermarket.

Penny, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din România, au implementat un program disponibil în toate magazinele din țară prin care clienții pot retrage numerar de la casă de marcat în momentul în care fac cumpărături.

„Bancomatul” din supermarket, disponibil și în județul Cluj

Penny a introdus serviciul în toate cele 338 de magazine din România (inclusiv în magazinele comerciantului din Cluj-Napoca, Florești, Apahida și Turda). Acest sistem de retragere numerar la casa de marcat este disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

Clienții care vor să folosească acest serviciu nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea retrage bani lichizi la casa de marcat. Suma maximă pe care clienții Penny o pot ridica odată cu plata cumpărăturilor este de 200 de lei.

Suntem foarte bucuroși să introducem serviciul în toate magazinele din țară. Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România. Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat. În plus, serviciul ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților - Raffaele Balestra, CFO (Director Financiar) Penny România, într-un comunicat de presă citat de wall-street.ro.

Serviciul este disponibil la casa de marcat în limita numerarului disponibil în momentul solicitării. Suma maximă care poate fi retrasă este de 200 de lei per tranzacție, multiplu de 10 lei. Suma poate fi retrasă exclusiv împreună cu o tranzacție de cumpărături. Această tranzacție poate fi comisionată de către banca emitentă a cardului dumneavoastră conform condițiilor din contractul încheiat între dumneavoastră și respectiva bancă, potrivit site-ului oficial al retailer-ului.

Comenteaza