BT dă startul unei noi ediții Marketing Studio, program dedicat studenților din Cluj, și pune la bătaie un internship în cadrul băncii

BT dă startul unei noi ediții Marketing Studio, program dedicat studenților din Cluj, și pune la bătaie un internship în cadrul băncii

Banca Transilvania anunță cea de a cincea ediție Marketing Studio, programul de upskilling dedicat studenților de la FSEGA și FSPAC.

Good news! Încep înscrierile la a 5-a ediție Marketing Studio, programul de upskilling unde afli "cum e marketingul pe bune", a anunțat banca din Cluj

Marketing Studio este un program de 4 luni și presupune o serie de întâlniri bilunare de aproximativ 2 ore la sediul BT din Cluj-Napoca. Programul e dedicat studenților de la Marketing FSEGA și Comunicare FSPAC (faculțăți din cadrul UBB), anul 3 și master, iar pentru participarea la program prezența este obligatorie la toate întâlnirile.

"În cele 7 sesiuni povestim despre design thinking & AI, campanii, activări la festival, influencer marketing, social media, sports marketing, digital & trends și chiar psihologie & lifelong learning, de ce nu?

Aici îi vei cunoaște pe colaboratorii noștri, experți în domeniu, dar și pe noi, oamenii de marketing de la BT. Practic sunt mai multe întâlniri fizice cu persoane specializate și cu experiență, din diferite domenii, dar ce țin de marketing", este anunțul BT.

Internship în departamentul de marketing BT

Ca sa fie „juicy", pe lângă sesiunile de learning, BT mai pune la bătaie și un internship în departamentul de marketing. 

Studenții interesați trebuie să completeze formularul și să se înscrie până pe 17 martie.

Există doar 50 de locuri disponibile, așa că răspunsul la întrebarea „De ce ai vrea sa participi la program?” e the deal-breaker ... or maker.

Marketing Studio face parte din cel mai mare program de educație financiară al Băncii Transilvania, FIT - Finanțe pe Înțelesul Tuturor. 

Perioada de înscriere – 11-17 martie
Program dedicat – studenților de la Marketing FSEGA & Comunicare FSPAC (anul 3 și master)
Durată – întâlniri bilunare timp de 4 luni
Locație – BT Campus, Calea Dorobanților 30-36, Cluj-Napoca
Premiu – internship în echipa de Marketing BT

Comenteaza