Cafeneaua Segafredo a ajuns în Cluj, la Iulius Mall

Cafeneaua Segafredo a ajuns în Cluj, la Iulius Mall
Cafeneaua Segafredo şi-a deschis porţile la Iulius Mall sâmbătă, iar administratorii săi au planuri mari de implicare în viaţa culturală a oraşului.
Clujenii sunt aşteptaţi în fiecare zi, de dimineaţa şi până seara, să se delecteze cu specialităţi de cafea, îngheţată, prăjituri sau ceaiuri preparate după reţete speciale, savurate în toată lumea.

Localul este o franciză a faimosului lanţ Segafredo, care are cafenele în toate colţurile lumii, de la Casablanca la Paris, Londra ori Budapesta la îndepărtata Japonie sau în ţări din Africa, din SUA sau Australia. “Am vrut să deschidem un local la Cluj şi am ales să venim la Iulius Mall”, a declarat Ramona Crişan, administratoarea cafenelei.

Cafeneaua este situată la baza scărilor care leagă parterul de zona de food court a mall-ului clujean şi funcţionează începând de sâmbătă. “Probabil vom avea un eveniment de inaugurare oficială în cursul lunii decembrie”, a mai spus oficialul Segafredo Cluj.

Localul are un spaţiu pentru fumători şi un altul pentru clienţii care nu fumează şi a fost decorat de un designer din Austria. De asemenea, personalul a fost şi este în continuare instruit de traineri de specialitate. Despre oferta din meniul cafenelei, administratorul afirmă că “sunt cele mai bune produse din oraş, fie că vorbim de cafea, de ceaiuri, prăjituri sau îngheţată”. Îngheţata şi prăjiturile sunt preparate în parteneriat cu Mec3, un mare producător din Italia, ale cărui produse se găsesc în toate localurile Segafredo din lume.

“Vrem să stabilim un nou standard la Cluj, atât prin designul cafenelei, cât şi al produselor, al calităţii lor. Îi aşteptăm pe toţi clujenii să ne treacă pragul, indiferent de vârstă, pentru că avem bunătăţi pentru toată lumea”, a precizat Ramona Crişan. În ceea ce priveşte preţurile specialităţilor care sunt servite aici, administratorul susţine că “sunt la fel ca la toate cafenelele din mall, nici mai mici, nici mai mari”. Oficialii Segafredo şi-au propus să se implice în viaţa culturală a oraşului şi în evenimentele sale importante, înscriindu-se ca parteneri la baluri ale bobocilor şi, pe viitor, la diversele festivaluri ale Clujului.


Etichete
Comenteaza