Cel mai mare constructor din Cluj a pierdut 50% din afaceri

Cel mai mare constructor din Cluj a pierdut 50% din afaceri

Compania clujeană de construcții Wincon, cea mai mare din acest domeniu în județ, şi-a înjumătăţit afacerile în anul apariției pandemiei.

Aceasta avea multe proiecte care s-au amânat la începutul lui 2020 şi au început să se mişte doar spre finalul anului, conform ZF. “La nivel de solicitări de ofertă, cred că am depăşit nivelul din 2019. Rămâne de văzut ce reuşim să şi contractăm şi să executăm”, a spus Bogdan Irsik, asociat în Wincon.

Totuși, compania de construcţii va mări producţia de prefabricate din beton din fabricile sale în perioada următoare. „Vom extinde capacităţile de producţie de prefabricate atât la fabrica din Cluj, cât şi la cea din zona Bucureştiului, deţinută în parteneriat cu grupul Naessens din Belgia“, spune Bogdan Irsik.

Wincon Cluj a creat două fabrici proprii de prefabricate din beton armat pretensionat: una în zonă, alta în Bucureşti. Compania realiza în 2019 afaceri de 276 de milioane de lei, fiind urmată în topul constructorilor din județ de ACI, Tellus, Hexagon și TCI.

Comenteaza