Chirii nesimțite de Cluj: 650 de euro pentru 2 camere, lângă o stradă aflată de prea mult timp în șantier

Chirii nesimțite de Cluj: 650 de euro pentru 2 camere, lângă o stradă aflată de prea mult timp în șantier
Wings, oraşul este la picioarele tale! | Foto: Studium Green
O nouă exagerare nesimțită marca CHIRII DE CLUJ. 650 de euro pentru două camere lângă o stradă aflată de prea mult timp în șantier
O nouă exagerare nesimțită marca CHIRII DE CLUJ. 650 de euro pentru două camere lângă o stradă aflată de prea mult timp în șantier
Alege să investeşti în cel mai spectaculos ansamblu rezidențial din Transilvania. Wings, oraşul este la picioarele tale!

Prețurile exagerate din Cluj continuă să apară. În „Blocul cu aripi”, un proprietar cere 650 de euro chirie pe lună pentru două camere.

Chiriile din Cluj și specula par să nu cunoască limite. Recent, pe OLX s-a postat spre închiriere un apartament de 57 mp, cu doup camere în celebrul și controversatul complex Wings din Zorilor, la un preț usturător de 650 euro/lună.

Costă cât rata pe lună la o casă

Clujeanul cere pentru cei 57 mp, chiria pe care alți oameni o plătesc pentru o casă. Un motiv pentru care se cere o sumă atât de mare pentru a-l închiria, poate fi de la faptul că forma blocului este una unică în România.

„Blocul cu aripi”, cum este supranumit complexul Wings din Cluj-Napoca, este considerat unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România, deși imprejurimile arată ca în paragină, mai ales acum cu reabilitarea une străzi din zonă. Unii proprietari profită la maxim de acest aspect și solicită de la clujeni pentru închirierea unui asemenea imobil prețuri de Dubai.

„”Închiriez apartament modern nou, 2021-Wings. finalizat în 2021, str. Frunzișului format din: 2 camere 57 m pătrați, baie, balcon 15 m pătrați, situat la etajul 7, parcare subterană și lift”, se arată în anunțul publicat pe olx.ro.

Conform informațiilor de prezentare, apartamentul este compus din bucătărie open space și dormitor. Așadar, acel open space este considerat ca fiind o cameră separată, căci conform anunțului apartamentul are două camere.

Cluj-Napoca rămâne și este de mulți ani cel mai scump oraș din România, în privința prețurilor la imobiliare, depășind chiar și Bucureștiul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza