Foto Jungla imobiliară din Cluj. Sume nesimțite cerute de proprietari pentru închirierea unui apartament în blocul cu „aripi”

Jungla imobiliară din Cluj. Sume nesimțite cerute de proprietari pentru închirierea unui apartament în blocul cu „aripi”
| Foto: studiumgreen.ro

Proprietarii apartamentelor „luxoase” de Cluj continuă să solicite de la chiriași niște sume demențiale. Costul pentru închirierea unui apartament cu un singur dormitor în complexul Wings ajunge la prețul chiriei pentru o casă.

Unii clujenii s-au amuzat copios după ce într-un grup de Facebook pentru închiriere a apărut anunțul unei proprietare, care voia să ofere în chirie un apartament în complexul Wings.

Pentru locuința cu o suprafață de 55mp, constituită dintr-un dormitor și living cu bucătărie de tip open space, proprietara a cerut 600 euro. 

Jungla imobiliară din Cluj. Cât cer proprietarii pentru închirierea unui apartament în blocul cu „aripi”

Reamintim că potrivit companiei de consultanță în construcții IBC Focus, în anul 2019 două blocuri din Cluj-Napoca au fost incluse în topul celor mai spectaculoase ansambluri rezidenţiale din România.

Este vorba  despre cel mai înalt “zgârie-nori” de locuinţe din România (25 etaje) – West Tower şi de clădirea cu „aripi”, care oferă o panoramă inedită asupra oraşului – Wings. Aparent, cei care doresc să locuiască în clădirile ce ridică standardele arhitecturii locale vor trebui să bage adânc mâna în buzunare. 

* Foto: Facebook / Chirie CLUJ-NAPOCA

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza