Foto Clujenii vor putea merge la mare în extrasezon cu pachete citybreak/de weekend în Mamaia și Constanța. Cât costă

Clujenii vor putea merge la mare în extrasezon cu pachete citybreak/de weekend în Mamaia și Constanța. Cât costă
| Foto: Facebook - Asociația Patronală RESTO Constanța
Clujenii vor putea merge în extrasezon la mare. Patronatele vor la lansa pachete citybreak/de weekend în Mamaia și Constanța
Clujenii vor putea merge în extrasezon la mare. Patronatele vin cu pachete citybreak/de weekend în Mamaia și Constanța
Clujenii vor putea merge în extrasezon la mare. Patronatele vin cu pachete citybreak/de weekend în Mamaia și Constanța

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon „Weekend la Constanţa/City break la Constanţa".

„Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea. În plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării", a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.

Preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul, potrivit comunicatului.

Programul va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia şi va fi disponibil în agenţii de turism peste câteva săptămâni, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 - 15 iunie 2024.

Sursă fotografii: Asociația Patronală RESTO Constanța - Facebook

Comenteaza