Cum arată cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Cluj. Costă 2.9 milioane euro

Cea mai scumpa vila de vanzare in Cluj-Napoca este situata in zona veche a cartierului Andrei Muresanu si are 8 camere, cu sali de cinema si de sport la subsol si piscina in curte. Costa 2.9 milioane de euro.

"casa inteligenta gandita sa simplifice viata proprietarilor, sa aduca un nivel de confort si de securitate greu de atins intr-o locuinta traditionala. Sistemul centralizat permite controlul altor sisteme automatizate integrate: sistemele de paza, siguranta, acces; incalzirea si apa calda, sistemele de ventilatie AC, iluminatul casnic si prizele, sistemul de degivrare scari exterioare si calea de acces, storurile de la parterul casei, sistemul audio multiroom, sistemul Home Cinema si sistemul de irigare a gradinii.

Oferta este situata in zona veche a cartierului Andrei Muresanu pe o parcela de 957 mp, are regim de inaltime S+P+E+M si o suprafata utila de 534 mp. Parterul este impresionant prin spatiile deschise si generoase si prin proportiile bine alese si se compune din holul de acces, antreu, livingul cu iesire pe terasa casei, bucataria cu loc de luat masa, camara, un birou generos, baia modern utilata, o debara si casa scarii. La etaj, dormitorul matrimonial, cu iesire pe balcon, este dispus spre gradina casei si beneficiaza de o camera de baie proprie si de un dressing incapator.  Mansarda este de tip open space si are destinatia de camera hobby.

Subsolul casei se compune din 2 garaje, holul de distributie, camera tehnica, camera atelier, o sala de fitness, un WC de serviciu, un SAS, un spatiu tehnic, o sala cinema complet utilata si mobilata', se arata in anuntul de vanzare.

 

 

Vila cocheta, se bucura de multe alte privilegii: beneficiaza de o gradina amenajata profesionist unde fiecare anotimp isi are vedetele lui, de o piscina generoasa cu copertina retractabila, platforma cu dus exterior si un jacuzzi, o terasa minunata, perfecta pentru momentele de relaxare!

Comenteaza