Video Curățenie la autostradă. Administratorul drumurilor a rezolvat bretelele din Gilău

Curățenie la autostradă. Administratorul drumurilor a rezolvat bretelele din Gilău

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat felul în care realizează lucrările de întreținere pe șoselele din zona Clujului.

Aceasta a efectuat mai multe lucrări de întreținere, în prima jumătate a lunii martie. Printre acestea se numără curățat de plante pe Drumul Național 1J, demontat de indicatoare și de praguri de sol pe Drumul Național 1. Alte intervenții au vizat montarea de indicatoare rutiere pe Drumul Național 22, reparații asfaltice izolate cu mixtură caldă pe DN 22D, dar și periat mecanic al bretelelor de la nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania.

Astfel de lucrări au fost realizate de CNAIR și pe bretelele de acces pe Autostrada 1, în Banat, dar și la Sibiu, unde s-au montat, în premieră, indicatoare rutiere pentru a avertiza asupra accesului interzis. Aceste indicatoare de informare se montează suplimentar față de semnalizarea rutieră curentă. Pe bretelele de acces unde se amplaseză s-au înregistrat cel mai des pătrunderi pe acces interzis, producând accidente.

 

Comenteaza