Dentiștii, la mare căutare în Cluj. Medicii stomatologi câștigă până la 3.000 euro pe lună

Dentiștii, la mare căutare în Cluj. Medicii stomatologi câștigă până la 3.000 euro pe lună

Medicii stomatologi câștigă în medie circa 2.000-3.000 de euro pe lună, iar pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare.

Un medic stomatolog are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 3.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare. Pentru rolul de medic stomatolog în cadrul unei clinici, este necesară, pe lângă diploma în medicină dentară, şi experienţa anterioară ca medic stomatolog. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 2.000 – 3.000 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Pentru această poziţie, de regulă, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară, să aibă experienţă pe poziţia de de medic stomatolog, să aibă cunoştinţe medicale şi în realizarea procedurilor medicale stomatologice.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, training de specialitate, discount-uri, abonament servicii medicale şi stomatologice, tichete de masă.

Dentiștii, la mare căutare în Cluj

În prezent, 139 de posturi vacante pentru poziţia de medic stomatolog sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza