Două premii pentru Banca Transilvania

Două premii pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania a fost dublu premiată în cadrul Galei Business Review Awards, organizată de publicația Business Review în 6 martie, în București.

Evenimentul a adus pe scenă companii, lideri și antreprenori care au demonstrat direcție, inițiativă și au obținut rezultate remarcabile în diferite arii ale activității lor.

Premiile obținute de BT și criteriile sunt următoarele:

  • Employer of the Year - Working Romania Champion

Pentru strategia de resurse umane, privită din perspectiva dezvoltării angajaților, precum și a benficiilor non-financiare și programelor de wellbeing.

  • Sustainability Project of the Year: Governance

Pentru eforturile în direcția sustenabilității și a dezvoltării durabile a afacerilor, din perspectiva guvernanței corporative. Premiile au fost stabilite de un juriu format din lideri de business, antreprenori și jurnaliști.

Ce am învățat în cei 20 de ani la Banca Transilvania este că noi toți avem nevoie de afecțiune, de cineva căruia să-i pese de noi. Avem nevoie să fim văzuți, ascultați, protejați, susținuți. Exact acestea sunt lucrurile de care au nevoie și colegii noștri. Iar dacă noi le aratăm că ne pasă, ei ne vor întoarce exact același sentiment - Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, Banca Transilvania.

Banca Transilvania are aproape 10.000 de angajați, dintre care circa 1.600 au intrat în echipă în 2022. #OameniiDeLaBanca pot fi descoperiți prin poveștile lor publicate pe Blogul BT. De asemenea, persoanele care doresc să cunoască BT prin oamenii ei din top management, pot urmări pe YouTube Inside BT, o serie de dialoguri despre cariere și banking.

Referitor la guvernanță, pentru BT joacă un rol esențial în creșterea performanței. Este cea care conferă direcție strategică, ajută ca obiectivele să fie atinse, riscurile să fie gestionate adecvat, iar resursele să fie folosite cu responsabilitate.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza