Foto Duplex „ciuruit” de nou în Cluj. Cărămida nerostuită, noua modă în imobiliare: „Garantăm câștigul reciproc”... Pierderea (aerului) e în perete

„Dai un ban, dar stai în față”, nu se aplică și cazul acestui duplex din Borhanci, unde intră aerul printre pereții de cărămidă fără rost. Anunțul de vânzare se laudă cu faptul că „accentul cade pe calitatea materialelor”, însă execuția construcției lasă de dorit.

Cluj-Napoca domină segmentul imobiliarelor din România. Aici se găsesc cele mai scumpe locuințe din țară. Evident, majoritatea imobilelor din orașul de pe Someș sunt supraevaluate

Proprietarii nu încetează să ne uimească cu tot felul de case puse la vânzare, care la prima vedere par în regulă, dar dacă privești atent fotografiile, observi realitatea imobiliarelor din Cluj: Calitate ioc la preț șoc.

Este și cazul acestei case de 5 camere de tip duplex din zona Clolonia Borhanci. Locuința este în stadiu de „la roșu”, însă între cărămizile din perete trece aerul, pentru că în acele zone nu s-a mai rostuit.

Duplex „ciuruit” de nou în Cluj. Cărămida nerostuită, noua modă în imobiliare: „Garantăm câștigul reciproc”... Pierderea (de aer) e în perete

Se poate observa lacuna constructorului, care nu s-a mai deranjat să astupe cu mortar aceste goluri de aer. Probabil inflația a lovit și acolo, de aceea nu au mai rămas bani pentru acele rosturi, odată cu scumpirea materialelor. 

Prețul cerut pentru acest duplex de 140 metri pătrați este de 370.000 de euro. Propiretatea are cinci camere și dispune de 380 mp de teren. Este construită anul acesta în zona unei alei private - Borhanci.

„Garantăm câștigul reciproc”, pierderea (aerului) e în pereți și în buzunarul cumpărătorului

Anunțul este unul mult prea laudativ. Cei ce vând duplexul se laudă cu materiale de calitate și garantează un câștig reciproc, însă pierderea e clar în perete și ar fi în buzunarul potențialului cumpărător.

„Vă oferim spre vânzare casa în regim cuplat (duplex) unde accentul cade pe calitatea materialelor folosite și pe zona în care se află în cartierul Borhanci, la doar 3 minute distanță de capătul străzii Constantin Brâncuși! Terenul aferent unității disponibile este în suprafata de cca. 380 mp.

Casa dispune de o suprafață utilă de 140 mp, iar compartimentarea se face astfel:

- Parter: living și bucătarie (cu posibilitatea de separare) cu iesire pe terasă, baie cu geam și birou (cu posibilitatea de utilizare ca dormitor)
- Etaj: dormitor matrimonial cu dressing și baie proprie, 2 dormitoare, baie și dressing cu acces din hol

Casa a fost construită din cărămida de 25 cm Porotherm și se preda la stadiul de semifinisat pe interior dispunând de: încălzire în pardoseală Rehau, centrală termică proprie, tâmplarie din PVC cu 7 camere și 3 sticle Salamander, ușă metalică la intrare, șapă autonivelantă, instalațiile sanitare și electrice trase pe poziții. Exteriorul se va predă finisat cu izolație de 10cm și densitate mare, decorativă siliconată și piatră naturală. Curtea urmează să fie amenajată cu gazon, spații pavate (acces pietonal și auto) și gard finisat. În curte se vor amenaja 2 locuri de parcare. Este situată într-o zonă liniștită exclusiv de case, cu mult spațiu verde, cu acces facil spre Centru și spre punctele de interes majore.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionări nu ezitați să ne contactati chiar acum! Garantăm câștigul reciproc”, se arată în anunțul proprietății de pe un site de vânzări.

Oare până unde se va ajunge cu nesimțirea pe față a unor vânzători de imobiliare din Cluj?

Comenteaza