Fanii Untold încep să caute cazare la Cluj

Fanii Untold încep să caute cazare la Cluj
Organizatorii au dat un semn de optimism de pe Cluj Arena, de Anul Nou

Amatorii de concerte au lansat, timid, primele solicitări de cazare în perioada celui mai mare festival din România, în speranța de a prinde cele mai bune oferte. Organizatorii l-au programat în perioada 5-8 august, însă există și fani sceptici.     

“Caut cazare Untold, buget 6.000 de lei, ceva minim patru camere, să încapă șapte persoane. Vă rog frumos seriozitate maximă, sigur se face Untold, că a dispărut virusul”, solicită un tânăr fan din București. Acestuia i s-a propus de către o proprietară din Cluj un apartament cu trei camere în cartierul Mărăști. “Nu se face nici anul acesta 100%”, a replicat o tânără din capitală.

În lipsa festivalului fizic de la Cluj-Napoca, 2,9 milioane de români s-au uitat la varianta online a acestuia, programată de Anul Nou, care a putut fi urmărită pe canalul de YouTube al festivalului sau la televizor, cu show-uri David Guetta, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu sau Grasu XXL.

Compania care a inițiat festivalurile Untold și Neversea a programat în acest an un eveniment exclusivist în zona Mării Mediterane, urmând traseul Roma – Ibiza – Barcelona. Untold Odyssey va avea loc în perioada 9-13 iunie. La bordul vasului de 2.500 de persoane vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, cu show-uri la festivalul de la Cluj.

Ediția din acest an a Untold Festival a fost anunțată de organizatori pentru perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca, menționând că abonamentele achiziționate la ediția anulată anul trecut vor fi valabile în 2021. Aceștia promit că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții. 

„Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că Untold 2021 va fi cel mai bun de până acum. Încrederea noastră că ne vom revedea în 2021 vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială”, a declarat Eduard Chereji, director de comunicare.  

Untold și Neversea au generat, în 2019, în comunitățile locale din Cluj și Constanța, o infuzie de capital de 90 milioane de euro. La aceste sume se adaugă furnizorii și colaboratorii locali și naționali implicați în organizare, care pentru cele două festivaluri înseamnă anual 25.000 de oameni, iar ca sume achitate către aceștia, 25 milioane de euro.

Comenteaza