Idea::Bank, parte a Grupului BT, a început dezvoltarea unui pool de talente

Idea::Bank, parte a Grupului BT, a început dezvoltarea unui pool de talente

Idea::Bank a început dezvoltarea unui pool de talente, un pas decisiv în acest sens este alăturarea lui Robert Anghel în echipa de management executiv, în calitate de Vicepreședinte Executiv Business.

Robert Anghel, până acum Director de Strategie și Dezvoltare de Business la ING Bank, este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din România în ceea ce privește transformarea digitală, cu peste 20 de ani de carieră în industria bancară, telecom și ecommerce. A făcut parte din proiecte de anvergură națională și internațională, derulate în Europa și Asia. În prezent urmează cursurile programului MBA al Universității Illinois, specializarea Mergers & Acquisitions.

Preluarea atribuțiilor va începe după primirea aprobării Băncii Naționale a României pentru această poziție.

„Oamenii sunt cheia succesului transformării Idea::Bank. Pe lângă capabilitățile tehnice și digitale, adevărata diferențiere va veni, de fapt, din capabilitățile și sinergiile echipei, iar noi tocmai acest lucru îl construim acum. Sunt deosebit de încântată pentru faptul că îl avem pe Robert Anghel în echipa noastră, care – prin experiență și calitățile de leadership demonstrate deja – se potrivește perfect cu planurile avangardiste ale Idea::Bank” - Gabriela Nistor, Președinte Executiv Idea::Bank.

Din top managementul Idea::Bank (Comitetul de Direcție) fac parte - pe lângă Gabriela Nistor - Președinte Executiv din iunie 2022 -, Sorin Dumitrescu - Vicepreședinte Executiv Risc, Daniel Popescu - Vicepreședinte Executiv Tehnologie și Sinan Kircali - Vicepreședinte Executiv Operațiuni.

În 2022, banca a început un proces masiv de transformare digitală. Bazată pe o platformă tehnologică de ultimă generație, gazduită în cloud, și datorită unor parteneri de talie mondială, Idea::Bank va deveni prima bancă 100% digitală made in Romania.

loading...
Comenteaza