IKEA, depăşită de comenzile din Cluj. Îşi caută alt curierat

IKEA, depăşită de comenzile din Cluj. Îşi caută alt curierat
Serviciul de comenzi pe internet al retailerului de mobilier casnic a devenit suprasolicitat în această perioadă, cele mai afectate fiind trimiterile la Cluj. Conducerea societăţii a anunţat deja că îşi va deschide magazin aici, însă numai peste cinci ani.

„Numărul comenzilor online pe care le-am primit în ultima perioadă a fost foarte mare și se află în continuă creștere, ceea ce a condus recent la o suprasolicitare a serviciului, care a cauzat întârzieri în livrarea comenzilor, în special în Cluj.

Ne cerem scuze pentru întârzierea comenzilor și facem tot posibilul să rezolvăm acest lucru.  Pentru a putea face asta, lucrăm împreună cu partenerul nostru pe servicii de livrare pentru a asigura resurse suplimentare.

Ne dorim ca începând de săptămâna viitoare fluxul de livrări pentru comenzile din Cluj să se accelereze și să reintrăm în modul obișnuit de lucru. Facem tot posibilul să asigurăm livrarea tuturor comenzilor deja plasate până acum, până la finalul acestui an, și vom contacta clienții afectați de această situație pentru a-i informa direct în legătură cu statusul comenzii lor. 
 
Pentru a îmbunătăți procesul de livrare a comenzilor noastre online pe termen lung, analizăm posibilitatea de a găsi un furnizor suplimentar pentru serviciul de livrare a comenzilor online la nivel național”, susţine Daniela Stoican, PR manager al IKEA România.

Trei oraşe pe lista inaugurărilor
 
Retailerul suedez are în plan să deschidă trei noi magazine în afară Bucureştiului, oraşele alese fiind Timişoara, Braşov şi Cluj, declara Stefan Vanoverbeke, retail manager IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croaţia, Serbia şi Slovenia. Primul magazin din cele trei este estimat să fie inaugurat în 2021, conform Wall Street. Până în 2025, IKEA are în plan opt noi magazine pentru piaţa locală, iar în Europa de Sud-Est vor fi inaugurate 13 magazine.
 
"Pentru cele trei magazine din afara Bucureştiului suntem în căutare de teren în acest moment, sperăm în suportul autorităţilor pentru susţinerea acestor investiţii", a declarat Vanoverbeke. În ultimul an fiscal, IKEA a înregistrat în România o cifră de afaceri de 514,6 milioane de lei, în creştere cu 21,5% faţă de anul precedent.

Comenteaza