Încă un prestigios premiu internațional primit de Compania de Apă Someș S.A.

Încă un prestigios premiu internațional  primit  de Compania de Apă Someș S.A.
Operatorul public de servicii din Cluj atrage fonduri de 700 de milioane de euro | Foto: CAS

Marți 15 Decembrie 2020, Adunarea  Afacerilor din Europa - Europe Business Assembly EBA, a acordat Companiei de Apă Someș S.A. prestigiosul Premiu European pentru Calitate, în categoria Calitate Europeană, cu ocazia unei ceremonii online la care a participat și Directorul General al Companiei, dr.ing. Călin Vasile Neamțu.

Premiul European pentru Calitate onorează calitatea înaltă a producției/serviciilor și aspirația de a îndeplini standardele europene și internaționale de calitate.

Europe Business Assembly este o organizaţie europeană, cu sediul în Anglia,  având ca și obiectiv recunoaşterea organizaţiilor, companiilor, administraţiilor publice şi persoanelor individuale cu eforturi deosebite de dezvoltare şi excelenţă generală, care sunt cele mai angajate în progresul economic, atât pentru ei cât şi pentru comunităţi în ansamblu. Procesul de nominalizare este bazat pe un sondaj complex și recomandărilor partenerilor EBA cât și pe baza datelor colectate de la organisme de certificare naționale și internaționale, asociații regionale și naționale, congrese, forumuri, industria media, expoziţii şi târguri, luându-se în considerare, printre altele, poziţia sustenabilă puternică pe piaţa naţională de profil, anvergura companiei şi evaluarea internaţională, tehnicile moderne de management, reputaţia societăţii etc.

Directorul General al Companiei de Apă Someş S.A, dr.ing. Călin Vasile Neamţu, în discursul său de mulţumire a spus că este onorat să îl primească în numele întregului personal al Companiei, fără de al cărui efort această distincţie nu ar fi fost posibilă, cât și în numele acționarilor Companiei, în principal Consiliul Județean Cluj și Consiliul de Administrație care au sprijinit constant eforturile de modernizare a Societății.

Acest premiu se înscrie în șirul recunoașterilor internaționale de care a beneficiat Compania de Apă Someș începând cu anul 2016, printre care „Premiul pentru cea mai bună Companie/Întreprindere”-EBA (2016), “Premiul Internațional Diamant pentru Excelență în Calitate 2019”-ESQR (decembrie 2019).

Biroul Relaţii Publice şi Mass Media

Comenteaza