Job-ul cu multe anunțuri de angajare la Cluj. Salariul poate ajunge până la 1.900 euro/lună

Job-ul cu multe anunțuri de angajare la Cluj. Salariul poate ajunge până la 1.900 euro/lună
| Foto: pichsakul - Depositphotos.com

Un manager financiar are o remunerație lunară între 1.400 și 1.900 de euro. În Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru acest post.

Un angajat pe poziţia de manager financiar are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Manager financiar, post căutat la Cluj

În prezent, 1.829 de posturi vacante pentru poziţia de manager financiar sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Iaşi, Cluj, Bucureşti, Constanţa.

„Managerul financiar este o poziţie cheie în departamentul financiar al unei organizaţii şi este responsabil de gestionarea aspectelor financiare şi contabile. O astfel de poziţie poate fi ocupată de o persoană cu expertiză şi experienţă în domeniul financiar: absolvenţi în finanţe sau contabilitate, contabilii care au acumulat experienţă semnificativă în domeniul contabilităţii şi care au dobândit cunoştinţe solide în planificarea financiară, analiza financiară, bugetare şi alte aspecte financiare pot avansa către roluri de management financiar, specialişti în analiză financiară sau profesionişti cu experienţă în managementul financiar. Pentru o astfel de poziţie se caută candidaţi specialişti care pot primi până la 1.900 de euro pe lună“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, zile libere suplimentare, traininguri şi cursuri, programe de învăţare continuă şi asigurare medicală.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza