Locuri de muncă în vacanţa de vară pentru elevi şi studenţi la o fabrică din Cluj

Locuri de muncă în vacanţa de vară pentru elevi şi studenţi la o fabrică din Cluj
| Foto: https://www.gqmagazine.fr/ - reclama brandului De'Longhi în care apare Brad Pitt

Fabrica De’Longhi din comuna Jucu, judeţul Cluj, care produce maşini automate de cafea, angajează tineri elevi sau studenţi pe perioada vacanţei de vară. 

De’Longhi face angajări pe timpul vacanţei de vară. Tinerii elevi sau studenţi se pot angaja pentru câteva luni la producătorul de automate de cafea de la Jucu cu condiţia să fie majori.  

"Dacă ai minimum 18 ani împliniţi, ești elev sau student și ești în căutarea unui loc de muncă pe timpul verii, te așteptăm să ne cunoaștem, la sediul fabricii din Jucu, str. Leonardo da Vinci, nr.1, jud. Cluj, în orice zi a săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-15:00. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi telefonic la 0711.088.136 sau 0756.010.215", este anunţul postat pe pagina oficială de socializare a companiei. 

De’Longhi anunţă că îşi caută şi operatori în producţia de maşini automate de cafea. Angajăm operatori în producţia de maşini automate de cafea. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră aplică acum şi te contactăm noi sau vino direct la interviu, la sediul fabricii în Juc Herghelie, str. Leonardo da Vinci, nr.1, jud. Cluj.

Te așteptăm în orice zi lucrătoare, dede luni până vineri în intervalul orar 08-15. Dacă ai nevoie de transport, nu ezita să ne contactezi la 0711.088.136 sau 0756.010.215. Aplică acum și vino să ne cunoaștem", transmite compania din Jucu. 

Comenteaza