Magazinele din Cluj caută manageri. Ce salarii oferă firmele de retail

Magazinele din Cluj caută manageri. Ce salarii oferă firmele de retail
| Foto: Steklo_KRD - Depositphtos.com

Managerii de retail sunt printre cei mai căutați la Cluj. Aceștia pot avea o remunarație lunară care să depășească 1.000 de euro. 

Un angajat pe poziţia de manager de retail are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Managerii din retail, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 1.198 posturi vacante pentru poziţia de manager de retail sunt disponibile pe platformă dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timisoara, Craiova, Câmpulung, Cluj şi altele.

Un manager retail coordonează şi dezvoltă activitatea de vânzări şi activitatea operaţională, în acord cu politica declarată a companiei, în vederea atingerii obiectivelor şi priorităţilor stabilite, iar pentru un astfel de rol orientarea către client şi abilităţile de comunicare, vânzare şi negociere şi capacitatea de a gestiona conflictele sunt un must-have. Poziţiile deschise în prezent se adresează specialiştilor care au o diplomă universitară, experienţă în domeniul vânzărilor şi în coordonarea oamenilor şi cunoştinţe specifice despre industrie. În prezent, sunt foarte multe poziţii deschise pe platformă şi companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută candidaţi în Bucureşti, Timişoara, Craiova, Câmpulung şi Cluj. Pe lângă oferta salarială cuprinsă între 700 şi 1.100 euro/ lună, anunţurile menţionează şi beneficii extrasalariale, cum ar fi accesul constant la platforme online interne de dezvoltare profesională şi personală, dar şi tichete de masă - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, arată ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical, reducere la servicii şi produse, pachet wellness, acces constant la platforme online interne de dezvoltare profesională şi personală.

Comenteaza