Foto Morphoza se mută în clădirea Hexagon. Cum arată noul sediu

Morphoza se mută în clădirea Hexagon. Cum arată noul sediu
Compania de amenajări interioare lucrează acum la propriul său sediu | Foto: Morphoza
Morphoza se mută în clădirea Hexagon. Cum arată noul sediu
Morphoza se mută în clădirea Hexagon. Cum arată noul sediu
Morphoza se mută în clădirea Hexagon. Cum arată noul sediu

Grupul de amenajări interioare și-a anunțat mutarea sediului său central din Cluj-Napoca din cartierul Bună Ziua în clădirea de birouri Hexagon, de pe Calea Turzii.

“Iată-ne, pregătindu-ne drumul înapoi la birou! Viața la birou nu va arăta la fel pentru majoritatea dintre noi. Multe dintre modalitățile de muncă s-au schimbat în timpul pandemiei, ne vor marca și vor modela "noul normal”.

Însă pentru echipa noastră din Cluj-Napoca lucrurile vor sta și mai diferit deoarece cât ne vom întoarce într-un birou și showroom nou-nouțe, în Hexagon Offices. Arhitecții ne-au au conceput un loc de muncă agil și modern și abia așteptăm să-l experimentăm și să fim din nou împreună”, a transmis conducerea societății.

Morphoza se va axa pe piața birourilor, proiectele din domeniul rezidențial fiind mutate pe noua entitate, Kuiba, anunța Diana Calfa, managing partner al societății. 

Mișcarea a fost realizată pe fondul creșterii rapide, din 2016 încoace, a pieței spațiilor de birouri și a mobilierului destinat acesteia. Activitatea din acest an se va concentra pe consolidarea echipelor pentru proiectele din Cluj-Napoca și din București.

Morphoza va intra cu echipe de vânzări în orașe regionale ca Iași și Timișoara, ce reprezintă alternative pentru capitală sau chiar prima opțiune pentru companiile care acced sau vor să își extindă operațiunile sau care acum intră pe piața din România.

Societatea are 80 de angajați, majoritatea în Cluj și  București: arhitecți, designeri, proiectanți, manageri de proiect, specialiști în dezvoltarea și achiziția, experți tehnici, oameni de vânzări, personal de marketing. Morphoza avea în 2018 afaceri de 19,2 milioane de lei și un profit de 2 milioane.

Comenteaza