Nebunia de Black Friday a început şi la Cluj VIDEO

Nebunia de Black Friday a început şi la Cluj VIDEO
Nebunia de Black Friday a început şi la Cluj cu o săptămână mai devreme decât data tradiţională, care este 29 noiembrie. Sute de clujeni s-au trezit cu noaptea în cap ca să prindă cele mai bune promoţii din magazine. Produsele cele mai ieftine s-au epuizat în prima oră de cumpărături.

Unul dintre marile magazine de electronice s-a deschis încă de la ora 6 dimineaţa. Celelalte şi-au deschis porţile la 7. Cele mai vânate produse au fost televizoarele, tabletele, telefoanele şi laptopurile. Televizoarele la preţ de 999 de lei s-au epuizat după o jumătate de oră. La mare căutare au fost şi tabletele care au costat doar 150 de lei.

Preţurile produselor electronice mari, precum televizoarele sau frigiderele, au fost reduse cu aproximativ 25 la sută, iar cele mai mici, cum arfi aspiratoare sau filtre de cafea, cu până la 60 la sută. Nu toţi cei prezenţi în magazin au fost încântaţi de reducerile de Black Friday.

Unii comercianţi menţin reducerile timp de trei zile, alţii chiar toată săptămâna, până în 29 noiembrie, când este în tradiţional Black Friday. Evenimentul a fost preluat acum trei ani din Statele Unite ale Ameriicii, unde are o tradiţie de 50 de ani.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza