Video Noi imagini de pe A3. Ultimele asfaltări și lucrări la finisaje pe Iernut - Chețani, promis în vara aceasta

Noi imagini de pe A3. Ultimele asfaltări și lucrări la finisaje pe Iernut - Chețani, promis în vara aceasta

CNAIR a publicat noi imagini de pe şantierul lotului Iernut - Chețani, care ar urma să fie deschis traficului în această vară.

Lucrările se apropie de final pe Autostrada Transilvania - Iernut - Chețani, un lot de 17,9 km de pe A3, între Câmpia Turzii și Târgu-Mureș. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) spune că stadiul fizic al șantierului se apropie de 95%, iar antreprenorul lucrează în acest moment la finisaje, amenajările de siguranță rutieră și la așternerea ultimelor straturi de asfalt.

"Vestea bună este că lucrările avansează în ritm alert și pe Nodul Chețani de pe lotul vecin, Chețani - Câmpia Turzii, finalizarea bretelelor din acestă zonă fiind esențială pentru deschiderea traficului", precizează reprezentanții CNAIR.

Finalizarea celor două loturi de 33 km va oferi șoferilor parcursul neîntrerupt a 110 km din A3 între localitățile Târgu-Mureș și Nădășel (Cluj).

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza