O companie IT din Cluj a creat 300 de magazine online

O companie IT din Cluj a creat 300 de magazine online
Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, a ajuns la 300 de magazine online construite de la zero, din aproape toate domeniile de activitate.

Până în prezent 350.000 de produse au fost comercializate prin intermediul platformei Blugento, din industrii foarte variate, de la domenii populare în online, precum fashion, beauty, home & deco, produse pentru copii, la unele ce presupun comercializarea de produse  de nișă (apicultură, obiecte de artă, produse tradiționale românești).

„Anul viitor vom extinde parteneriatele strategice la nivel național cu un jucător mare de pe piața de telecom, dar și cu alți furnizori de soluții de eCommerce din zona de curierat și plăți online. Pe plan extern am avut un feedback foarte bun pe soluția de eCommerce. Acest lucru ne dă curajul să ne promovăm și mai puternic produsul pe piața externă, odată cu demararea unei noi runde de finanţare la începutul anului viitor”, a menționat directorul general al Blugento, Sandu Băbăşan (foto).

Platforma Blugento este integrată cu 100 de soluții de plată, curierat, marketing. Blugento este o companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de comerț electronic bazate pe platforma Magento, cea mai populară de comerţ electronic din lume.

Implementarea platformei permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi. Serviciile de eCommerce cuprind infrastructură tehnică, hosting, actualizări de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO. Principalii concurenți de pe piața IT clujeană sunt Endava, Softvision, NTT DATA România, Betfair și Iquest. 

Comenteaza