Oferta imobiliară a Clujului va fi prezentată bucureștenilor

Oferta imobiliară a Clujului va fi prezentată bucureștenilor

Noile apartamente care se ridică în prezent la Cluj-Napoca vor fi prezentate în această toamnă la Târgul Național Imobiliar (TNI) de la Palatul Parlamentului.

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei va avea loc la București. „Oferta târgului imobiliar din 28-30 septembrie este una record, expozanții TNI prezentând oferte de locuințe și case de vacanță din București, Ilfov, Brașov, Târgu-Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța și celelalte zone de interes ale țării”, a precizat Cristina Bercea, PR manager al TNI.

La ediția anterioară a TNI (18-20 mai) organizatorii au consemnat interesul crescut pentru achiziția de proprietăți de vacanță. Tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți pe litoralul Mării Negre, iar prognozele arată că aceștia au șanse să își amortizeze cheltuielile în scurt timp.

Cei mai mulţi turişti şi clienţi optează pentru Mamaia, astfel că în nordul staţiunii de pe litoralul românesc s-au ridicat cele mai multe clădiri cu apartamente. Cartiere întregi sau vile cu doar câteva apartamente, clădiri construite în Mamaia sau la intrarea în Năvodari sunt ocupate în plin sezon fie de proprietari, fie de turişti care au închiriat de la dezvoltatori sau investitori.

De asemenea, cererea de locuințe “verzi” s-a intensificat în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final și a beneficiilor pe care aceste proprietăți le oferă: calitate superioară, confort sporit, costuri mai mici la energie. La actuala ediție a TNI vor fi oferte de locuințe certificate și precertificate Green Home.

„Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate” mărturisește Alex Skouras, managing partner al dezvoltatorului Alesonor.

TNI va cuprinde proiecte imobiliare în exclusivitate; lansări de ansambluri rezidențiale; apartamente de tip boutique; case din containere maritime la 11.500 de euro; oportunități de investiții; proprietăți middle și high-end în capitală; lansări de credite de investiții imobiliare; proprietăți de vacanță; soluții de transformare a locuinței în una eficientă energetic; servicii conexe (arhitectură, design interior).

Comenteaza