Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au Abonament de cont curent Smart Banking

Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au Abonament de cont curent Smart Banking

Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au Abonament de cont curent Smart Banking, dintre care mai mult de jumătate au ales Abonamentul 365.

Ce înseamnă abonamentele Smart Banking:

  • Se adresează tuturor clienților persoane fizice, atât celor existenți, cât și celor noi.
  • Sunt de cinci tipuri, în funcție de stiluri diferite de viață - Salut, Student, 365, Premium și Premium+. Primele două sunt gratuite, iar celelalte înseamnă 7, 17 și 20 de lei/lună. Pentru alegerea unuia dintre abonamente, clienții pot consulta Comparatorul de pe site-ul BT.
  • Cuprind gratuități la servicii de bază, cont curent; comision zero dacă luna anterioară au intrat în contul curent sume de minim 300 de lei; carduri; mobile banking, respectiv servicii premium, cum ar fi asigurare de accident, asigurare de călătorie sau acces la Business Lounge în aeroportul din București și Cluj-Napoca.
  • Abonamentele pot fi activate prin aplicare pe site-ul Băncii Transilvania sau în sediile BT, în baza unei programări online.

Banca Transilvania are peste 3,5 milioane de clienți persoane fizice. 2022 și primele două luni din acest an au însemnat peste 2.000 de clienți BT noi/zi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza