Salarii în vânzări. Clujul este în topul câștigurilor. Cât e leafa

Salarii în vânzări. Clujul este în topul câștigurilor. Cât e leafa
| Foto: nd3000 - Depositphotos.com

Clujul este peste București în ceea ce privește media salariilor din domeniul vânzărilor.

Domeniul vânzărilor este și va fi în continuare unul la mare căutare. Motivul este unul cât se poate de simplu: toată lumea are nevoie să vândă. Aproape că nu este firmă să nu aibă cel puțin un om de vânzări, în vreme ce companiile mari investesc constant în creșterea numărului de angajați specializați în acest domeniu, în care și salariile sunt mari comparativ cu alte industrii, potrivit wall-street.ro.

Clujul, în topul salariilor din domeniul vânzărilor

Potrivit sursei citate, Capitala nu conduce în topul celor mai bine plătiți specialiști din vânzări. Angajații din vânzări care lucrează în județul Timiș încasează cele mai mari salarii medii nete – 884 de euro, după care urmează de cei din Cluj (881 de euro), București (870 de euro), Brașov (860 de euro) și Iași (843 de euro).

Media salarială din Cluj în acest domeniu este peste cea națională, deoarece remunerația medie neă în vânzări, în România, este de 830 de euro, în timp ce specialiștii din acest domeniu care aleg să lucreze în străinătate, pot câștiga un salariul mediu net 1.562 de euro. Managerii nu încasează salarii sub 1.000 de euro, în vreme ce angajații din retail încasează salarii cuprinse între aproximativ 500 și 900 de euro.

Comenteaza