Update Vacanțe la Wizz Air cu bagajul de mână cât o "poşetă" / La Ryanair "poşeta" este şi mai mică

Vacanțe la Wizz Air cu bagajul de mână cât o "poşetă" / La Ryanair "poşeta" este şi mai mică
| Foto: ZIUA de CLUJ

Vara aceasta vacanţele devin mai scumpe, majoritatea companiilor aeriene, inclusiv cele low-cost majorând preţurile biletelor. Pe lângă aceasta, Wizz Air are şi un bagaj de mână foarte mic.

Cei care călătoresc cu avionul se vor confrunta în această vară cu preţuri mai ridicate ale biletelor, din cauza capacităţii limitate a industriei. 

Însă cei care şi-au planificat vacanţe anul acesta cu compania Wizz Air trebuie nu doar să scoată mai mulţi bani pentru bilete, ci să fie atenți și la ce își pun în rucsac, deoarece la compania low-cost dimensiunea bagajului de mână este deja chiar foarte mică. 

Aşadar, trebuie să ţinem cont de informațiile de pe site-ul Wizz Air pentru a nu avea parte de surprize neplăcute în aeroport, chiar de la controlul de securitate, dimensiunea bagajului fiind una dintre ”capcanele” prin care Wizz Air încearcă să mai stoarcă bani de la clienţii neatenţi. 

Aşa că, dacă nu vrem să ne începem vacanţa cu stângul şi nu am plătit nici un bagaj de cală sau nici unul Priority, atunci, ne place sau nu, punem rigla pe bagaj şi verificăm dacă ne încadrăm în măsurătoarea indicată de Wizz.

Bagajul de mână la Wizz Air trebuie să aibă maximum 10 kg, iar dimensiunea acceptată este 40 × 30 × 20 cm, ne convine sau nu, acestea sunt limitele la dimensiunile bagajelor de mână Wizz Air. Adică vom merge în vacanţă cu buletinul şi... poşeta.

Schimbări la Wizz Air. Bagajul de mână, cât o poşetă în 2024 :(
sursa: https://wizzair.com/

Wizz Air susține că dimensiunile bagajelor de mână nu s-au modificat recent. "Vă informăm că dimensiunile menționate în articolul Ziua de Cluj sunt cele deja prezente și până acum pe website-ul companiei aeriene. Acestea nu s-au schimbat cu nimic recent", a transmis compania prin vocea agenției de comunicare cu care colaborează în România.

La Ryanair "poşeta" este şi mai mică

Clujenii care călătoresc cu o altă companie low-cost, Ryanair, atrag atenţia că la compania concurentă a Wizz Air bagajul de mână are o dimensiune şi mai mică decât a celui de la Wizz Air, respectiv 40 × 25 × 20 cm. Pe de altă parte, aceştia au transmis pentru ZIUA de CLUJ că recent au luat bilete mult mai ieftine de la compania Ryanair deşi, de regulă sunt clienţi fideli Wizz Air tocmai din cauza preţurilor bune la bilete. 

Vacanțe la Wizz Air cu bagajul de mână cât o "poşetă" / La Ryanair "poşeta" este şi mai mică
https://help.ryanair.com/hc/ro/categories/12489112419089-Reguli-privind-bagajele

 

Comenteaza