Superoferă pe litoralul românesc. Cazarea la mare scade la 10 euro/zi

Superoferă pe litoralul românesc. Cazarea la mare scade la 10 euro/zi

Turiștii care merg în stațiunile românești de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 lei/noapte prin programul "Litoralul pentru toți", lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în această perioadă, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

Este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Până acum s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de 3.600 locuri/noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25%, pentru a veni în sprijinul turiştilor majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de opt ani. Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

"Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de coronavirus în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor.

La sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre", a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al FPTR.

Federația are este în componență 5.344 de societăti comerciale din turism, ce asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, reprezentând 37% din forța de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza