News alert Tone de mâncare, retrase de la Carrefour. La Cluj s-au găsit produse care pun în pericol sănătatea

Tone de mâncare, retrase de la Carrefour. La Cluj s-au găsit produse care pun în pericol sănătatea

Inspectorii Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au controlat 14 magazine ale lanțului Carrefour, inclusiv la Cluj. În urma verificărilor s-au acordat amenzi de 300.000 de lei și aproape 1,5 tone de produse au fost retrase de la vânzare.

Controalele s-au desfăşurat în 24 octombrie și au vizat magazine Carrefour din Bucureşti, Satu Mare, Cluj, Oradea, Baia Mare, Constanţa, Braşov. Au fost verificate 6.724 kg de produse alimentare, iar în cazul a 1.660 kg au fost constatate abateri, scrie news.ro.

Inspectorii ANPC au închis două raioane cu mâncare gătită și au propus închiderea temporară a două magazine, după ce au găsit alimente păstrate la temperaturi inadecvate, cu data limită de consum depăşită sau depozitate în condiţii neigienice. La Carrefour Cluj-Napoca, inspectorii ANPC au găsit "produse care pun în pericol sănătatea consumatorilor".

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza