UMB termină patru loturi de autostradă. "Până la 1 decembrie toate vor fi date în circulaţie"

UMB termină patru loturi de autostradă. "Până la 1 decembrie toate vor fi date în circulaţie"
| Foto: Facebook

Lucrările de pe șantierele construite de firmele lui Dorinel Umbrărescu pe A7 se apropie de final, astfel că peste 82 de km de autostradă ar urma să fie dați în circulație până la sfârșitul acestui an. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat vineri, cu ocazia unei vizite de lucru efectuată împreună cu premierul Marcel Ciolacu pe Autostrada A7, tronsonul Buzău-Focşani, în zona localităţii Vadu Paşii, că până la data de 1 noiembrie se va da în circulaţie lotul 4 Mândreşti-Focşani iar până la data de 1 decembrie, toate lucrările pe cele patru loturi dintre Buzău şi Focşani se vor finaliza.

Totodată, premierul Marcel Ciolacu a declarat că până la finalul anului se vor da în folosinţă 84 de km de autostradă, între Buzău şi Focşani.

"Din discuţiile avute cu domnul ministru şi cu constructorul, anul acesta se vor da în folosinţă 84 km de la Buzău, la Focşani şi mai sunt cele două loturi, Ploieşti-Pietroasa, aproape 50 km", a precizat Ciolacu, conform Agerpres.

Lotul 4 din tronsonul Buzău-Focşani ar urma să fie dat în circulaţie la începutul lunii noiembrie.

"În jurul datei de 1 noiembrie se va da în circulaţie lotul de lângă Focşani, lotul 4, după o săptămână vom da în circulaţie loturile 1 şi 2, după o altă săptămână o să dăm în circulaţie la Craiova, mai dăm drumul la un lot şi după încă o săptămână venim aici şi dăm drumul la lotul 3. Până în 1 decembrie, toate cele patru loturi vor fi date în circulaţie", a susţinut Sorin Grindeanu.

Autostrada A7, tronsonul Ploieşti-Buzău, se compune din trei loturi, pe o lungime de 63,25 km iar tronsonul Buzău-Focşani are patru loturi şi o distanţă de 82,44 km.

Comenteaza