Cine e mai “strâmb”, Rednic sau Cadu?

Cine e mai “strâmb”, Rednic sau Cadu?
Mariajul dintre Rednic şi CFR CLuj s-a spulberat brusc, neaşteptat de repede, dovadă că recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte în Gruia. “Rednic e cel mai potrvit antrenor la echipă, nu se pune problema să-l demitem”, spunea Paszkany după umilinţa de la Vaslui. Reconfirmându-l i-a semnat public sentinţa! Andone, Mandorlini, Conceicao, Uhrin, toţi ştiu de ce.

"Puriul" a simţit că i se pregăteşte debarcarea, apoi l-a pus la zid pe Cadu, încercând să-şi facă ieşirea din scenă cu capul sus. A distras atenţia de la un subiect delicat - jocul execrabil al propriei formaţii (nu doar meciul cu Vaslui), le-a ridicat conducătorilor mingea la fileu şi a câştigat un val de simpatie din partea fanilor prin excluderea căpitanului. Uns cu toate alifiile, cel poreclit "Strâmbul" a ieşit câştigător dintr-o situaţie nefavorabilă. 1-0 pentru Rednic!

Pe de altă parte, nu trebuie trecută cu vederea influenţa torţionarului cu banderolă în vestiarul foştilor campioni. Adaptabilitatea sa în fotbalul autohton nu poate fi pusă la îndoială. Asemeni preşedintelui pe care îl deserveşte din 2006 încoace, Cadu ştie cu ce se mănâncă fotbalul Ligii I, aprinde fitiluri şi îi lasă pe alţii să se ardă, intuind cu perversitate deznodământul. „I-am zis să fie alături de mine şi l-am văzut la meciul cu Vaslui cum a fost alături de mine", spunea acelaşi Rednic. A fost 4-0 pentru moldoveni în minutul 33. CFR-ul a mai jucat la fel împotriva Universităţii Craiova, cu patru ani în urmă şi a pierdut cu 4-1. Urhin a mai stat un meci şi-a plecat din Gruia, dar nu fără să fie comparat cu Hitler.

Grigoraş a ajuns la Cluj şi îi succede "Puriului" pe bancă. "E cea mai mare provocare din cariera mea", a fost prima reacţie a tehnicianului.

Cadu, tu ce părere ai?

 

Etichete
Comenteaza