Disputã pe un simbol Unic

Disputã pe un simbol Unic
Un brand de Cluj cu potenţial imens de imagine pentru cei care ar reuşi sã ridice acest Club-Simbol al Transilvaniei prigonite din nou în vârful ierarhiilor. Mult mai prozaic, “U” înseamnã astãzi un palmares, un grup de jucãtori, din care doar unul are valoare de milion, grupe de copii şi juniori, un autocar încã neplãtit, luat în leasing şi o groazã de datorii din trecutul îndepãrtat, apropiat şi imediat.

Mai precis, doar la luminã, peste 50 de miliarde de lei vechi. Un milion şi jumãtate de euro. în rest, o situaţie în clasament dezastruoasã, un management dovedit incapabil şi o conducere tehnicã cel puţin discutabilã. Din toate acestea, valorile reale rãmân brandul, tradiţia, Goga şi încã vreo doi-trei, plus zeci de mii de inimi ce bat cu putere în alb şi negru.

O galerie unicã şi suporteri care au stat şi vor sta lângã echipã în orice situaţie, lucru rar întâlnit. Dar, pentru cã trãim capitalismul veros şi o realitate crudã, nimic nu se poate dezvolta şi susţine fãrã bani, fãrã finanţare şi fãrã acţionari responsabili. La aceastã orã ştim un singur lucru: cã Intop-Impact vrea sã dea 2 milioane de euro, iar nişte politruci tip consilier municipal se opun inconştient.

Mai ştim cã BT şi Ben&Ben cautã motive pentru a nu scoate banul, iar Oncos se fofileazã între poziţia pro-CL şi poziţia pro-Impact. Dar, pânã la urmã, întrebarea care rãmâne este: cine va plãti salariile restante, datoriile scadente şi va fi capabil sã readucã “U” înapoi în Liga I?

Comenteaza