Boc, despre greva profesorilor: "Solicitările sunt legitime, dar nu putem sacrifica generații de copii"

Boc, despre greva profesorilor: "Solicitările sunt legitime, dar nu putem sacrifica generații de copii"

Primarul Clujului este de acord cu greva profesorilor, însă crede că elevii și familiile acestora nu trebuie să fie supuși la un stres suplimentar în prag de examene. 

"Solicitările profesorilor sunt legitime. Asta am făzut în 2011 prin lege, am pus salarizarea din învățământ în termeni reali, dar din păcate nu s-a aplicat. Educație trebuie să constituie temelia construirii unei societăți din toate punctele de vedere.Un om educat e cu siguranță un om cu care poți să constuiești", a declarat Boc, la ZIUA LIVE, 

Edilul speră că Guvernul a găsit soluțiile pentru ca profesorii să se întoarcă la catedră.

"Nu putem sacrifica generații de copii din cauza grevelor. Ca părinte știu ce emoții există în familie înainte de examene. Dincolo de aceste emoții sa mai adaugi un calvar, un stres suplimentar pentru mii de familii”. 

Profesorii clujeni intră în a patra săptămână de grevă generală. Joi, la Cluj-Napoca, a avut loc un nou marș de protest pe Bulevardul Eroilor.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza