Cum reîncepe școala la Cluj. Școlile care își așteaptă miercuri elevii în bănci

Cum reîncepe școala la Cluj. Școlile care își așteaptă miercuri elevii în bănci

Elevii reiau miercuri cursurile după vacanța de Paște, iar în localitățile din Cluj care se află în scenariul verde de funcționare orele se vor ține cu prezență fizică în școli.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a adoptat Hotărârea nr. 97 din 4 mai 2021 privind aprobarea scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar/conexe de pe raza județului. În localitățile clujene aflate în scenariul verde, adică cu rata de infectare sub 1 la mie, revin fizic la școală elevii din clasele P-XII și copiii de grădiniță, iar în cele aflate în scenariul galben/roșu, cu rata de infectare de peste 1 la mie, elevii din clasele V-VII și IX-XI fac cursuri online. În zeci de școli din Cluj cursurile reîncep de mâine față în față, adică la școală. Scenariile vor fi actualizate săptămânal, cu referință la fiecare zi de vineri, în funcție de situația epidemiologică. Vedeți AICI lista aprobată de CJSU Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza