Cum va arăta școala de meserii din Florești a Beard Brothers

În ianuarie 2020, Beard Brothers au pornit cea mai grea campanie - școala ce are scopul de a demonstra că meseriile pot fi o alternativă atrăgătoare pentru tinerii din mediile defavorizate sau pentru cei care își doresc să învețe o meserie în mod opțional.

"Ultimii 3 ani au venit cu provocări noi, ne-am implicat cu tot ce am putut în criza sanitară din 2020, în situația refugiaților de la începutul acestui an și în zecile de proiecte conexe pe care le-am realizat la nivel local. Ca de fiecare dată, susținerea și încrederea voastră sunt motorul care ne ține pe linie dreaptă și care ne ajută să ducem la bun sfârșit proiectele asociației. Suntem fericiți pentru că la final de 2022 am ajuns atât de aproape de targetul pe care ni l-am propus în campania #BBSchool:

- am strâns 222.579 euro din 300.000 euro
- locația școlii: Florești, lângă Liceul Teoretic Dumitru Tăuțan
- concept: Filofi şi Trandafir Arhitectură, care ne sunt alături de la început, au înțeles ce ne dorim și au pus în practică viziunea noastră.

Și anul acesta, cu bucurie că ne sunteți mereu alături , mulțumim sponsorilor și partenerilor", au transmit reprezentanții asociației.

Comenteaza