Cursurile sunt suspendate luni în mai multe județe din cauza vremii. Vezi situația la Cluj

Cursurile sunt suspendate luni în mai multe județe din cauza vremii. Vezi situația la Cluj
Cursurile vor fi suspendate luni în 21 de județe și în Municipiul București, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

UPDATE: "Astăzi, 9 ianuarie 2017, vor fi închise două unităţi şcolare în judeţul Cluj, cele din comunele Mărişel şi Măguri Răcătău. De asemenea, astăzi şi mâine, 9, respectiv 10 ianuarie 2017, vor fi închise parţial, din pricina unor defecţiuni apărute la sistemele de încălzire, alte două unităţi de învăţământ: Grădiniţa Jucu de Mijloc şi şcoala din Luna (fiind afectat parterul clădirii, unde învaţă elevii din nivelul preşcolar, respectiv clasele de la nivelul pregătitoare până la clasa a III-a)", transmite Inspectoratul Şcolar General Cluj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autoritățile locale și inspectoratele școlare județene au decis suspendarea cursurilor școlare luni în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județele Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Brăila, Vaslui, Dolj, Suceava, Giurgiu, Teleorman, Botoșani, Buzău, Ilfov, Ialomița, Călărași, Constanța, Vrancea, Tulcea și din Municipiul București. 

Tot luni, cursurile sunt suspendate parțial în Sibiu — o unitate de învățământ, Prahova — o unitate de învățământ, Alba — 10 unități de învățământ, Mureș — 3 unități de învățământ, Cluj — 2 unități de învțământ, Hunedoara — 4 unități de învățământ, Dâmbovița — o unitate de învățământ. 

Cursurile elevilor vor fi suspendate și marți, în 15 județe — Bacău, Olt, Iași, Neamț, Timiș, Galați, Maramureș, Dolj, Suceava, Botoșani, Buzău, Ialomița, Ilfov, Constanța, Vrancea — și București. 

Parțial vor fi suspendate cursurile, marți, 10 ianuarie, la Sibiu — o unitate de învățământ, Alba — 5 unități de învățământ, Hunedoara — 4 unități de învățământ. 

Pentru ziua de miercuri s-a anunțat suspendarea cursurilor la Sibiu — o unitate de învățământ — și Alba — o unitate de învățământ. 

De asemenea, 9 instituții de învățământ superior au anunțat că nu-și vor relua activitatea didactică la începutul acestei săptămâni — Institutul Teologic Penticostal din București, Universitatea Politehnica — București, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța, Universitatea Tehnică de Construcții din București, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila — București, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București și Universitatea Emanuel din Oradea.

Comenteaza