Video Elevii „de zece” ai Clujului au fost premiați

Elevii „de zece” ai Clujului au fost premiați

Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca au premiat elevii care au obținut media 10 examenul de Evaluare Națională.

Aprobarea cuantumului premiilor pentru elevi și profesori s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local de săptamana trecuta - 44.000 lei (Evaluare Națională) și 34.000 lei (Bacalaureat). În sesiunea iunie 2022, 16 elevi au reușit să obțină media 10 la examenul de Evaluare Națională, în timp ce 10 elevi au reușit această performanță la examenul de bacalaureat. De asemenea, au fost premiați și cei 52 profesori care i-au pregătit pe elevi în vederea obținerii acestor rezultate deosebite.

La ceremonia de luni, 18 iulie 20222, din Sala de Sticla a Primariei Cluj-Napoca au fost prezenti edilul Emil Boc si seful Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, Marinela Marc. ''Astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei, s-a desfășurat ceremonia de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și a profesorilor îndrumători. 16 elevi și 26 profesori au primit un premiu în valoare de 1.000 lei din partea Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca și încă 1.000 lei de la Terapia - o companie SUN PHARMA'', a declarat Boc.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza