Elevii își mai pot prelungi cardurile de transport la automatele din stații până joi/ Cum se procedează

Elevii își mai pot prelungi cardurile de transport la automatele din stații până joi/ Cum se procedează

Cardurile de transport pentru elevi mai pot fi prelungite, direct la automatele din stații, până joi, 30 septembrie 2021, anunță reprezentanții Primăriei.

Din data de 1 octombrie 2021 încărcarea cardului se va putea face numai la Centrele de vânzare CTP, deoarece de la această dată expiră abonamentul anterior si nu va mai fi disponibil pentru prelungire la automate.

Găsiți AICI un tutorial privind procedura de încărcare a cardurilor.

Elevii care nu au avut carduri de transport până acum și au domiciliul în Cluj-Napoca, pot comanda online cardul încărcat cu abonament pentru anul 2021-2022, de pe site-ul Primariei Cluj-Napoca.

Se poate opta pentru centrul de vanzare al CTP de unde în 2 zile lucratoare se poate ridica cardul de transport.

Pentru toate celelalte situații, cum ar fi carduri pierdute, abonamente noi, elevi cu domiciliul în alte localități, persoanele se pot prezenta în continuare și la centrele de vănzare carduri.

Documentele necesare sunt carnet de elev + copie, carte de identitate elev sau parinte + copie și o fotografie recentă (care poate fi făcută și pe telefon).

În ceea ce privește abonamentele metropolitane, se va prezenta și adeverința de la primăriile comunelor din Asociația Metropolitană Cluj.

Comenteaza