Liceul de Arte din Cluj-Napoca organizează Conferința Națională a proiectului Marketing 4 Artists

Liceul de Arte din Cluj-Napoca organizează Conferința Națională a proiectului Marketing 4 Artists

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj Napoca, organizează Conferința Națională a proiectului Marketing 4 Artists (M4A), derulat sub egida Erasmus+ VET (Vocational Education & Training), în data de 27/11/2023, între orele 12-16, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”(str. Dorobanților 56).

Scopul acestui eveniment este de a prezenta proiectul și principalele sale rezultate, care includ de asemenea și o platformă de formare online. Platforma este o resursă educațională deschisă (OER), destinată profesorilor și elevilor școlilor vocaționale de artă (VET), dar și studenților universităților de artă și organizațiilor care se ocupă cu formarea în domeniul artistic.

M4A urmărește să ofere tinerilor artiști un viitor durabil prin punerea la dispoziție a unui set de instrumente pentru a facilita integrarea pe piața muncii, promovarea în carieră, contribuția la progresul comunitar și vizibilitatea optimă a propriei valori ca artist.

Proiectul M4A se derulează în parteneriat cu instituții publice, experți și organizații comunitare din domiul educațional, din următoarele state ale Uniunii Europene: Belgia, Slovenia, Spania, Italia, Finlanda și România.

Vă invităm cu drag să fiți alături de noi.

Manager de proiect, prof. Diana Cristina FRĂTEANU

Parteneri M4A - 2021-1-SI01-KA220-VET-000035905:

Šolski center Srečka Kosovela Sežana
Education In Progress SPAIN
Consorzio MATERAHUB Industrie Culturali e Creative
Live-säätiö, Finland
EfVET, Belgium
Website: https://m4a.erasmus4artists.eu/ 

Comenteaza